Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jaktfalkens gymnaster dominerade i Östersund – tog medaljer i samtliga klasser

Truppcupen i Östersund innebar flera fina resultat för Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken.
Fyra lag från klubben ställde upp och fick med sig många grensegrar och medaljer hem.

Annons

Det blev till slut sju av tolv möjliga grensegrar för Sundsvallsgymnasterna under Truppcupen och det gav tre guld och ett brons till klubbens fyra lag.

Det yngsta laget från Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, trupp 5, tog guld i sin klass med poäng 36,500. Det var lagets andra förstaplats den här terminen i miniklassen och det blev också en grenseger i fristående, som är en av tre grenar i truppgymnastik.

Klubbens lag "trupp 3" ställde för första gången upp i klassen RT1 och kom på en tredjeplats totalt med poängen 36,400, bara 0,05 poäng från förstaplatsen som delades av två konkurrenter. Det blev en grenseger, i tumbling, för Sundsvallsgänget.

"Trupp 2" tävlade i RM1-klassen och tog hem två grensegrar, i trampett och fristående, och det gav också ett guld med god marginal ned till andraplacerade laget från Hudiksvall.

Jaktfalkens äldsta lag "trupp 1" dominerade stort i sin klass och var bäst i samtliga tre grenar (tumbling, trampett och fristående) och därmed vann de själklart också klassen totalt.