Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jesper Andersson räddade poäng när Kubikenborg kryssade mot Essvik

I halvtid ledde Essvik matchen på bortaplan i division 4 Medelpad herr i fotboll mot Kubikenborg med 1–0, efter mål av Daniel Andersson Johansson. Men i andra halvlek jobbade sig Kubikenborg in i matchen, och kvitterade genom Jesper Andersson. Matchen slutade 1–1.

Essviks assisterande tränare Mårten Gräntz tyckte till om matchen:

– Vi öppnar starkt och spelar bra första 15 minuterna. Sedan går vi ner oss lite och låter Kubikenborg komma in i matchen. Tråkigt nog får dom göra 1-0 efter en tilltrasslad situation och det står sig fram till halvtid. I paus pratar vi ihop oss och kommer ut med ny energi och gör också ett snabbt kvitteringsmål. Därefter följer ett ställningskrig med chanser åt båda hållen. Bra gjort av laget att resa sig i andra och att vi får med oss en poäng trots underläget. Dock ska det tilläggas att vi fick två bortdömda mål efter tveksamma offsidevinkningar. Men domaren dömmer och det är bara att ta nya tag till nästa match.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kubikenborg på fjärde plats och Essvik på tredje plats.

I nästa match möter Kubikenborg Alnö borta och Essvik möter Selånger hemma. Båda matcherna spelas fredag 2 augusti 19.00.