Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Johanna körde fast i rusningstrafiken – nu vill hon tacka sina hjältar

Det tog tvärstopp för Johanna Wenners bil under tisdagsmorgonen och där stod hon med tutande bilar i kön bakom sig. Så plötsligt kommer två personer och hjälper henne loss.
– Jag var så stressad att jag inte registrerade hur de såg ut eller vilka de var. Men om de läser det här så vill jag ge mitt varmaste tack, säger Johanna Wenner.

Annons

TV: Här hyllas hjältepolisen från Östersund av New York-polisen

Blankisen under hjulen var glashal, mitt i morgonrusningen på väg till dotterns skola stod bilen helt stilla. Stressen ökade, bilar tutade.

– Det spelade ingen roll hur jag gjorde, jag tog mig ingenstans. Bakåt kom jag inte heller, hade de här killarna inte kommit vet jag inte vad jag hade gjort, säger Johanna Wenner.

En man i lågskor hoppade ur sin bil och började putta Johannas bil upp för krönet till Nygatan.

– Jag var så stressad att jag inte såg hur han såg ut, men han hade sina barn i bilen. Jag minns hur jag tänkte på hur snällt det var av honom, säger Johanna.

Men den okända mannen gick bet tills ytterligare en person anslöt sig och började putta.

– Då kom jag loss, men det var inte läge att stanna, det var ju mitt i rusningstrafiken så jag körde på, säger Johanna.

När hon efter en stund började varva ner kom hon på att hon aldrig sa tack.

"Men den tacksamhet jag känner nu, när jag sitter nervarvad på jobbet, är gigantisk" Skriver Johanna på sin Facebook, ett inlägg som över tusen delningar.

– Det är helt fantastiskt, man vill verkligen ha vardagshjältar som dessa män, säger Johanna Wenner.

Här kan du läsa mer om hjältar.

■■ Följ nyhetsflödet och få pushnotiser om viktiga händelser från ditt närområde. Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!