Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Johnny Depp spelar Donald Trump i fejkfilm

Stjärnregissören Ron Howard har hittat en film som spelades in på 1980-talet – med affärsmannen Donald Trump som manusförfattare, producent, regissör och huvudrollsinnehavare. Men filmen visades aldrig på tv, eftersom Trump blev så upprörd när en fotbollsmatch drog över sändningstiden att han drog tillbaka den från tv-kanalen.

Annons

Så börjar den 50 minuter långa fejkfilmen som har lagts ut på humorsajten Funny or Die, med samma titel som Trumps bestseller "The art of the deal".

I rollen som Trump syns ingen mindre än Johnny Depp, som gestaltade den kontroversielle presidentaspiranten under fyra dagars inspelning i december förra året, skriver New York Times.

I andra roller ses även Stephen Merchant, Henry Winkler, Christopher Lloyd och Alf – rymdvarelsen i den populära tv-serien från 80-talet.

(TT)