Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jonte Hedströms galna historier från Timråtiden: "Han var en riktig king"

Hockeypuls är tillbaka med ett rykande färskt program.
Denna vecka diskuterar Adam Johansson var profilerna i svensk hockey tagit vägen tillsammans med gästerna Jonathan Hedström och Jonatan Lindquist.
Dessutom listar Hedström de största profilerna han spelat med eller mot i Timrå, Sundsvall, Modo, Mora, Leksand och Brynäs.

Om ni inte har tid eller lust att se hela programmet har vi satt ut vissa hålltider som kan vara intressanta för er. Dessa följer nedan:

1:42: Var har profilerna i svensk hockey tagit vägen? Varför vågar inte spelare säga vad de tycker längre? Jonathan Hedström och Jonatan Lindquist pekar ut klubbarna och medierna som två problem.

14:21: Djurchock i Hockeypuls. Igen. Varje program syns minst ett djur i rutan. Även denna gång dyker en liten krabat upp.

14:53: Jonathan Hedström listar största profilerna han mött eller spelat med i Timrå, Modo, Sundsvall, Brynäs, Leksand och Mora. Det blir väldigt många sköna historier från Hedströms karriär, om "gnälliga men fantastiska" Niklas Sundström, stela stämningen med Ove Molin, mötena med Jens Nielsen och många fler.

18:32: Jonathan Hedström drar flera sköna storys om Miikka Kiprusoff som spelade i Timrå under lockout-säsongen.

25:26: Hur speciella är derbymötena mellan Modo och Timrå egentligen? Hedström minns tillbaka på en del klassiska möten.

27:00: Hur mår Timrå i dag och varför ligger de där de ligger? Jonathan Hedström och Jonatan Lindquist är övertygade om att Sundsvall och Timrå inte kommer överleva på denna nivå tillsammans. Därför vill Hedström att klubbarna slås ihop.