Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julgalan polisanmäls för bedrägeri – publik stoppades i dörrarna

Annons

Det har riktats stark kritik mot helgens upplaga av arrangemanget Julgalan i Helsingborg och Västerås. Nu har Julgalan Stockholm AB polisanmälts, skriver SVT Nyheter.

Många biljettinnehavare fick köa i timmar och blev utan mat och dryck som de hade bokat, och många fick inte platserna de hade betalat för. Andra stoppades i dörren.

Jonas Wakman, styrelsemedlem i de två bolagen bakom julgalan, har bekräftat för Expressen att någonting har gått fel med bokningssystemet.

En av projektledarna för evenemanget i Helsingborg har nu lämnat in en anmälan och en av de lokala arrangörerna uppges planera att göra detsamma.

– Anmälaren anser att företaget sålt fler biljetter än vad det fanns plats till och därför är det rubricerat som bedrägeri, säger Eva Lotta Hermansson Truedsson, polisens informatör, till SVT. (TT)