Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julkalendern och tävlingen om Julklappssäcken avgjord – vinstrimmet levererades av Susanne från Matfors

Julklappssäcken är utdelad – igen. Och den här gången gick priset till Matfors och Susanne Skoglund, som engagerat följt den årliga tävlingen i ST under stora delar av december och som valde att rimma till en värmefilt.

– Åh, vad lyckat och vad glad jag blir, sade en närmast rörd vinnare av julklappssäcken innan hon packade på de sista paketen och nöjd kunde rulla i väg mot utgången, hemfärd till Matfors och ett litet extra festligt julfirande.

Tävlingen, som går ut på att identifiera olika varor under advent och där ett rim skickas in för bedömning av en jury från Birsta City och ST:s företagsmarknadsavdelning.

Något som roat medelpadingarna i mer än tio år vid det här laget.

TV: hör de vinnande rimmen läsas upp

Och så här löd vinnarrimmet av Susanne Skoglund till en elektronisk värmefilt:

"När vintervindar viner runt knuten sitter den här klappen som gjuten. Lägg den under eller över den ger den värme du behöver. Bara krypa ner och mysa använd denna så slipper du frysa".

Nytt för i år var, att det förutom delvinster varje dag fram till 23/12 handlade om en ren "final" mellan tre av den dryga 300 tävlingsdeltagarna, vilket betydde tröstpriser till Lenorna Grundström och Lundgren i samband med utdelningen av förstapriset julklappssäcken, rymmande paket med varor värderat till 10.000 kronor.

– Även populära traditioner måste försöka förnyas, resonerar Jennie Forsström från Birsta City och Heléne Eriksson från ST företagsmarknad.