Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Julskyltning i Timrå

Det är inte långt kvar till jul och runt om i landet hålls den traditionella skyltsöndagens i anslutning till första advent. Och så är det också i Timrå.

Förutom att affärer skyltar med lite extra julstämning så är det en chans för föreningar att visa upp sig och också tjäna en liten extra slant till verksamheten.

Vi ska starta ett damlag i fotboll, berätta de Sara Bergdahl, som sålde allehanda hembakt bröd och godis tillsammans med blivande lagkamrater i det nystartade damlaget som ska spela i division fyra. Och då kan det behövas lite pengar i föreningskassan som ska finansiera resor och materiel.

Trots det småruggiga vädret så var det hyfsat med folk på torget redan från start. Utöver försäljning kunde frusna besökare få värma sig med köttsoppa som Lottakåren bjöd på. Timrå skoterklubb visade upp sig och för barnen fanns det chans att få åka hästskjuts.