Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kända musiker uppträdde i Kusten

Det blev en halvfull salong i Kusten när Grammisvinnarna James Hollingworth och Jojje Wadenius uppträdde med en familjföreställningen Hajar du.

Den publik som kom verkade dock uppskatta och trivas till den musikunderhållning som dessa proffsmusiker bjöd på. En publik som var blandad från små barn till lätt grånande män. Och man fick höra en blandning av rock, blues och ballader på ett sätt som är svårt att motstå oavsett ålder.

När James Hollingworth och Jojje Wadenius gick samman ansågs der utgöra barnmusikens supergrupp. Underfundiga texter med gitarrmusik gör även att en äldre publik ofta tycker att det är bra underhållning.

Jojje Wadenius är känd bland annat för att ha spelat i den amerikanska supergruppen Blood, Sweat & Tears. Sedan 1970-talet har han dock ägnat sig mycket åt att skapa musik för barn. Men det är fortfarande en efterfrågad musiker. Som studiomusiker har han gjort några uppmärksammade inhopp med Backstreet Boys och det svenska bandet Kent.

James Hollingworth har skrivit låtar till bland annat Björn Skifs och Electric Banana Band. Så den som inte tog chansen i går missade en bra musikunderhållning. Och var det inte musiken som lockade så missade man Bredsands egen trollkar Mikael Eriksson som svarade för underhållningen efter pausen.