Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kändistät säsong väntar av "Hanna badar med en kändis"

Hanna "Hanapee" Persson är tillbaka med en fjärde säsong av sitt program på SVT Play. I premiären badar hon med humorgruppen De Vet Du.
– Det här är den mäktigaste säsongen av Hanna badar med en kändis hittills, säger Hanna Persson i ett pressmeddelande.

Annons

Nu är fjärde säsongen av ungdomsprogrammet "Hanna badar med en kändis" åter i gång. Programmet sänds på SVT Play och i spetsen står ingen mindre är den utflyttade Sundsvallstjejen Hanna "Hanapee" Persson. Konceptet bygger på att Hanna bjuder in olika kändisar till att bli intervjuad i ett badkar, där de pratar om gästernas liv med både lättsam och allvarlig ton.

Årets kändisgäster består av allt från Youtubers, artister och humorgrupper. Under samtalen går de in på allt från tuffa uppväxtskildringar till huruvida en lyckad första dejt innehåller rosenblad eller inte.

För Plus-kunder: Hanna Persson: Gospel och änglalik musik hördes över hela staden

Under åtta tiominutersavsnitt kommer vi under hösten att kunna se hon intervjua bland andra artisten Tove Styrke och Instagramkomikerna Tom och Petter. Men först ut för säsongen var tre av de fyra grabbar som bildar humorgruppen De Vet Du.

– Jag tycker alla gäster är starka den här säsongen, men Youtubern Kaily Norells berättelse om att vara transperson berörde mig mycket, samma med Sabina Decireés erfarenheter av långdragen depression, säger Hanna i ett pressmeddelande.

Tidigare säsonger har setts av över två miljoner tittare. och programledaren Hanna Persson tror inte att någon kommer bli besviken på höstens avsnitt:

– Det här är den mäktigaste säsongen av Hanna badar med en kändis hittills! Ni kan förvänta er skratt, gråt och rafflande tävlingar i vem som äter upp en banan med vampyrtänder snabbast. Dessutom gör jag en imitation av Döden som jag tror Bergman hade varit nöjd med, säger Hanna Persson i ett pressmeddelande.

Den 21:a september hade "Hanna badar med en kändis" premiär på SVT Play.

För Plus-kunder: Sensommar tillbaka 2018 – stannar kvar på Idrottsparken: "Vi har hittat rätt"

Säsongens gäster:

21 september – Humorgruppen De Vet Du

28 september – Influencern Nicole Falciani

5 oktober – Youtubern Sabina Decireé

12 oktober – Instagramkomikerna Tom & Petter

19 oktober – Youtubern Lakidoris

26 oktober – Youtubern Kaily Norell

2 november – Artisten Tove Styrke

9 november – Youtubern Vlad Reiser