Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Känner du igen lokala profilerna?

Känner du igen det här ansiktet? I det döljer sig fem lokala personer som varit aktuella under året som gått. Lista ut vilka de är så kan du vinna trisslotter.

Annons

Panna: Den här personen har haft mycket att göra på jobbet det här året. Det har gått både upp och ned. När han sedan slutade sitt jobb hade det mesta löst sig ganska bra. En viktig försäljning var klar.

Ögon: I slutet av året har den här personen haft fullt upp och det mesta talar för att hon under våren också kommer att ha mycket att göra då hon fått ett prestigefyllt uppdrag.

Näsa: Det har sagts att hans nya jobb skulle kunna liknas vid en katapultstol. Hans föregångare har haft det tufft och nu är det den här mannen från Ånge som ska få ordning på ekonomin. Ett sjukt tufft uppdrag.

Mun: Det här är en lirare som lämnat Sverige för att pröva sina vingar utomlands. I Sverige var det blått som gällde som tröjfärg. Nu har han också blivit varm i kläderna i blått och gult.

Haka: Hakan tillhör en politiker som inte är rädd för att säga vad hon tycker. Under året har hon hittat nya vägar för att nå ut med sitt budskap men någon lång tid i tv blev det inte.

Har du listat ut vilka som döljer sig i bilden?

Skicka in svaret till tavling@sn24.se och skriv ”Ansiktet” i ämnesraden.

I årets första nummer av Sundsvalls Nyheter 2016 presenterar vi en vinnare som får fem trisslotter.