Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kanske har SD haft rätt hela tiden

Jag har varit kritisk till och tagit avstånd från Sverigedemokraternas, (SD), betydelse för den politiska utvecklingen i vårt land. Men nu inser jag att den enda vettiga, och slutligen den enda verksamma politiken är den som SD hela tiden förespråkat: ”Att hjälpa människorna i sitt närområde”.

Det stora misstaget som vårt ”politiska etablissemang” gör är att bortse från att en mycket stor del av valmanskåren ställs offside. Detta för att den förstår det som våra etablerade politiker inte vill erkänna. Jag menar inte att vi skall ”låsa dörren” för dem som flyr för sitt liv. Men jag inser att det är angeläget att göra det som är bäst även för dem som inte har förmågan att fly från sin situation.

Jag tror att vi behöver invandring för vår överlevnad men jag tror också att vi behöver en reglerad och acceptabel numerär. Folkvandringar har alltid förekommit i världshistorien och kommer förmodligen fortsatt att förekomma. Det kan vara betingat av politiska, klimatiska, religiösa och kulturella skäl, men vi liksom tidigare generationer måste enligt överlevnadsprincipen också hävda ”vårt revir”.

För övrigt när det gäller partitaktik och beröringsskräck, alltså hur övriga partier agerar gentemot SD, så borde man tänka på den gamla och välkända och goda strategin ”att försöka ha sina fiender så nära sig som möjligt”

Läs även: Samma retorik och propaganda som under 1940-talet

Läs även: Hur många undersköterskor vill SD säga upp i Västernorrland?

Läs även: SD har orsakat massinvandringen

Rune Östberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel