Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Karin Näslund: Nu får du ännu mer för din prenumeration

Annons

 “Det är för mycket plus på sajterna, jag kan ju inte prenumerera på alla tidningar jag vill läsa”.

Den synpunkten fick jag för en tid sen gällande vår digitala nyhetsförmedling. Och jag förstår faktiskt vad avsändaren menar.

Förut räckte det ofta med att ha sin lokala morgontidning, och komplettera med nyheter i tv och radio. I och med förflyttningen till digitala kanaler så vill många av oss ha så mycket mer. Vi har vant oss vid att surfa runt på olika nyhetssajter och ta del av vad som händer i olika delar av landet. Vi nöjer oss inte längre med att endast läsa det den lokala nyhetsförmedlaren presenterar. Vi vill ta del av rapporter från andra städer och kunna läsa om våra specialintressen oavsett vem som publicerar.

I takt med att allt fler medieföretag tar betalt för journalistik även digitalt, så är det allt svårare att hoppa mellan olika nyhetssajter.

Trots det vill vi fortfarande göra just det.

Dilemmat är att det för de flesta av oss finns en gräns för hur många digitala abonnemang vi kan - och vill - ha.

Nu har Mittmedia tillsammans med tre andra mediekoncerner hittat ett första steg till en lösning på problemet.

Läs också: Premiär för "Sveriges lokalnyheter" – 40 nyhetssajter utan extra kostnad: "Vill ge något extra till våra kunder"

Tillsammans med Hall Media, Sörmlands Media och VK Media kan vi nu erbjuda alla våra prenumeranter att utan extra kostnad ta del av respektive koncerns journalistik på sajt och i app.

Det innebär att du som kund hos oss kan läsa plusmärkt innehåll på VK, Eskilstuna-Kuriren, Jönköpings-Posten och totalt närmare 40 nyhetssajter.

Det du behöver göra är att skapa en ny inloggning på den sajt du vill använda, sen är det bara att logga in och läsa. Har du inte tidigare loggat in där du har ditt abonnemang så börjar du med det.

Så här skapar du en inloggning

När du loggar in på ST så får du tillgång till vår snabbaste och bästa nyhetsförmedling. Oavsett prenumerationspaket så har du tillgång till vårt plusmärkta innehåll. Det ger dig möjlighet att digitalt ta del av våra granskningar, sportrapportering och nyhetsartiklar.

Sedan tidigare kan du som prenumerant på ST.nu eller Sundsvalls Tidning logga in och ta del av plusmärkt innehåll på alla Mittmedias sajter och appar (exempelvis på Allehanda.se, ÖP.se och Helahälsingland.se). Nu funkar det alltså även att logga in på till exempel VK.se och läsa artiklar som är tillgängliga endast för prenumeranter.

För oss innebär satsningen på betalt digitalt innehåll att vi kan fortsätta bevaka det som händer i din närhet och bidra till att den lokala debatten hålls vid liv. Tack för att du tar del av vår journalistik och ser till att vi kan fortsätta vårt uppdrag som lokal nyhetsbevakare!

PLUS: Som prenumerant på ST kan du nu logga in och ta del av journalistiskt innehåll på närmare 40 nyhetssajter - utan extra kostnad.

PLUS: Du vet väl att du som papperstidningsprenumerant också kan läsa våra Plusmärkta artiklar? Kontakta kundtjänst om du vill ha hjälp att komma igång