Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kevin Walker i löddrig utmaning i Fångarna på fortet – se klippet här

TV4 väljer att gå in i en ny fas med Fångarna på fortet – och satsar nu ytterligare på TV4 Play. I satsningens första program kan vi se vi se hur den tidigare GIF Sundsvall-spelaren och Idol-vinnaren Kevin Walker tampas i de olika utmaningarna.

TV: Se Kevin Walker kämpa tillsammans med boxaren Klara Svensson i en löddrig utmaning i TV4:s Fångarna på fortet

Sundsvallssonen, Idolvinnaren och fotbollsspelaren Kevin Walker tävlar i kvällens avsnitt av Fångarna på fortet. Vid sin sida har han youtube-stjärnan Jonna Lundell och proffsboxaren Klara Svensson. Som motstånd har de Joakim Lundell, proffsboxaren Mikaela Laurén och Let's Dance-profilen Kristjan Lootus.

De kommande avsnitten av det klassiska underhållningsprogrammet kommer genom en ny satsning att visas först på TV4 Play under fredagskvällarna.

Walkers program blir det första att inleda denna satsning och under programmet kan man se honom både rida på en dinosaurie och springa i en tunna likt en tvättmaskin. I den sistnämnda utmaningen ska han tillsammans med Klara Svensson springa i ett hjul medan skumm far ut efter golvet. Vilket resulterar att Svensson har lite svårt att stå på benen – och ramlar flertalet gånger.

– Det var riktigt roligt att se henne i skummet, måste jag säga, säger Kevin Walker i programmet.

Hur det går för Kevin och de andra deltagarna kan ses redan imorgon, fredag, klockan 18.00 på TV4 Play.

Läs även: Så mycket får SVT böta för "Foppas" tröjmiss i succéprogrammet

För Plus-kunder: Nystartat band vill skapa gemenskap genom salsamusik: "Alla är välkomna"