Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kevin Walkers kaxiga passning inför matchen mot Giffarna: "Ser fram emot att tvåla dit dem rejält"

Kevin Walker bar tidigare kaptensbindeln i GIF Sundsvall. Numera bär han densamma i Djurgården och i kväll väntar årets första möte mellan lagen på Tele2 Arena. "Jag ser fram emot att tvåla dit dem rejält", säger Walker till klubbens hemsida.

Djurgården ligger fyra från slutet i den allsvenska tabellen inför kvällens match. Laget har tappat sin bäste målskytt, Sam Johnsson, och förlorat tre raka matcher. Sundsvallssonen Walker menar ändå att stämningen i truppen är god.

– Jag tycker att jag ser ett härligt go. Men det är klart att det är nu man måste kliva fram och visa karaktär, säger Walker till klubbens hemsida.

Liverapport: Följ matchen minut för minut

Läs också: Så förväntas GIF Sundsvall ställa upp i mötet med Djurgården

Inför kvällens match är Kevin Walker segerviss.

– Jag ser fram emot att tvåla dit dem rejält och det ska bli jäkligt skönt med tre poäng. Det är så jag ser det, säger han till klubbens hemsida.

Djurgården står även som motstånd för GIF Sundsvall i årets sista omgång, söndag 6 november, på Norrporten Arena.

Läs också: Fyra av fem GIF-anfallare med utgående kontrakt – Dibbas förhandling står stilla: "Vi har sprängt alla gränser"