Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Khreis får lämna: "Har inte räckt till"

Inför säsongen värvade Anundsjö anfallaren Ahmad Khreis. Redan efter halva säsongen lämnar han klubben – för seriekonkurrenten Härnösand.

Annons

Anundsjös sportchef Bruno Nilsson beskrev värvningen som en av dem större föreningen någonsin har gjort. Men Ahmad Khreis har inte presterat som förväntat. Han har varit skadebenägen, men också varit petad i flera matcher. Efter halva säsongen väljer Anundsjö nu att låna ut anfallaren till Härnösand. Anundsjös tunna trupp får nu ännu mindre alternativ. Och någon ersättare är inte på väg in.

– Det är svårt att ta plats i vår startelva och Khreis är ingen bänkspelare. Då är det bättre att han får vara i en klubb där han kan göra nytta, säger Bruno Nilsson.

Är det inte värt att ha han i truppen när ni har en sådan tunn trupp?

– Nej, jag tror vi klarar oss ändå.

Hur tycker du att ert samarbete har fungerat under våren?

– Jag har inget emot Khreis som person. Vi har bra spelare och då har han inte räckt till.

Varför har han inte kunnat prestera?

– När Khreis är på topp är han en jätteduktig spelare. Han var skadad förra säsongen och när han kom till oss blev han skadad igen på en gång. Han har haft otur med skadorna. Får han vara hel så är det en jätteduktig spelare.

Hur känns det att värvningen inte blev så lyckad som du hade hoppats?

– Det är som det är. Ibland går det bra och ibland går det mindre bra.