Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kikki Danielsson på turné till våren – gör två stopp i länet

Just nu syns hon i TV4-programmet "Så mycket bättre" – och i vår får fansen en chans att se Kikki Danielsson live när hon åker ut på turné med start i Göteborg i mars.

Annons

"Jag känner mig lyckligt lottad att vid 65 års ålder få chansen till en ny karriär och den chansen tänker jag ta", skriver hon i en kommentar.

Kikki Danielsson har tävlat i Melodifestivalen flertalet gånger och i hennes låtkatalog finns hits som "Bra vibrationer" och "Papaya coconut".

"Efter min trilogi med 'The painted lady'-albumet så har jag fått en helt ny repertoar att välja ur, självklart kommer fokuset att ligga på countrymusiken men jag kommer naturligtvis bjuda publiken på en hel del klassiker även om de är klädda i en ny kostym", skriver Kikki Danielsson.

Turnéplan: 14/3 Göteborg, 15/3 Linköping, 21/3 Borås, 22/3 Jönköping, 23/3 Nyköping, 24/3 Örebro, 25/3 Norrköping, 6/4 Uppsala, 7/4 Västerås, 11/4 Luleå, 12/4 Östersund, 13/4 Örnsköldsvik, 14/4 Gävle, 15/4 Sundsvall, 17/4 Stockholm, 18/4 Malmö, 19/4 Halmstad, 21/4 Kalmar, 22/4 Växjö, 28/4 och 29/4 Vara, 30/4 Helsingborg. (TT)

Jessica Gow/TT

Fler "Så mycket bättre"-artister som kommer till länet:

"Så mycket bättre"-aktuella Moneybrother klar för spelning i Sundsvall nästa år

"Så mycket bättre"-aktuella artisten kommer till Sundsvall nästa år

Uno Svenningsson ger sig ut på turné i vår – kommer till Sundsvall

För Plus-kunder: Oskar Linnros fick Tonhallen i gungning – se alla bilderna från minglet och konserten

För Plus-kunder: Sundsvallsbon öppnade sitt hem för släktforskande amerikaner – se smakprov på kvällens tv-avsnitt