Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kill Kill Pussycat! sätter ribban högt

På onsdagen släpper Ångebandet Kill! Kill! Pussycat uppföljaren sin succésingel Robot girl, som i dag har över 15 000 visningar på YouTube. Precis som förra gången produceras videon av Mike Royale Studios och låten går under namnet Prince of the hot traxx palace.

– Det har blivit lite av ett koncept att göra en video i samband med ett släpp. Den här gången är dock läget omvänt: med Robot girl visste ingen vilka vi var. Nu är ribban satt högt och vi har höga förväntningar på oss. Men vi tycker själva att låten är bättre än Robot Girl, säger gitarristen Fredrik Gunnarsson.

Vad kan du berätta om videon?

– Det är stor skillnad. Robot girl bestod bara av 8-10 klipp, och den här gången har vi härjat runt i Ånge, fått låna Folkets Hus och videon följer låttexten. Det här betyder lika mycket för Mike Royale som för oss, säger Fredrik Gunnarsson.

I samband med singelsläppet gör Kill! Kill! Pussycat två spelningar på hemmaplan, på Mittlandia i Ånge. På fredagen är arrangemanget drogfritt och för ungdomar, och på lördagen är det 18-årsgräns.

Fotnot: Låten Prince of the hot traxx palace läggs ut ikväll på Youtube.