Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kishtis ilska mot Idol-Chris: "Varningstriangel – känner ingenting"

 
Chris Kläffords Idoläventyr
Visa alla artiklar

Han klarade sig vidare från gruppmomentet – trots en stenhård sågning av Idoljuryn. Men sedan kom nästa attack mot lindesbergaren Crhis Kläfford.
– Jag känner att du surfar alldeles orimligt för mycket på vana, säger Kisthi Tomita Toure till Chris i kvällens avsnitt av Idol.

Se när Chris auditiongrupp sågas av juryn.

Han skickades till slut vidare från gruppmomentet – trots att juryn undrade vad Chris Kläfford från Lindesberg och hans grupp höll på med.

Efter hyllningarna – här totalsågas Christoffer Kläffords grupp i Idol: "Vad håller ni på med?"

Fick efter det en ny chans att imponera på juryn. Nästa möjlighet för att ta sig vidare i Idolcirkusen: sjunga solo. Chris låtval föll på Goo Goo Dolls hit "Iris". Men det tog inte många sekunder efter det att 28-åringen var klar på scen förrän nästa tuffa ord från juryn kom.

– Visst, du sjunger jättebra och du har en fantastisk röst. Men jag känner inte att rösten kommer från ditt hjärta när du sjunger. Jag känner att du surfar alldeles orimligt för mycket på vana. Det är som att du går per automatik. Jag blir inte berörd. Här är en vansinnigt emotionell kvinna, säger Kishti och pekar på sig själv och fortsätter:

– Men det händer inte någonting. Det är en varningstriangel när Kishti Tomita Toure, av den rösten, känner ingenting. Då måste du ta och titta dig själv, som man, i spegeln och undra varför slänger jag inte ut med mitt hjärta på golvet med min fantastiska röst. Det måste du fråga dig själv.

Och med den dundersågningen tog också avsnittet slut. Tittarna får fortsätta vänta på hur det går för det som fortfarande kan bli Lindesbergs nästa stora musikstjärna.

Hur det går för Chris får du se i tisdagens avsnitt av Idol, som sänds på TV4 klockan 20.00.

Läs mer:

Idol-Chris hyllades av juryn efter succéframträdandet: "Halleluja-moment"

►TV: Se när Chris blir tokhyllad av Idoljuryn: