Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kiss spelar in ny skiva

Legendarerna Kiss ska släppa ett nytt album. Hårdrocksbandet går in i studio under 2009 för att spela in sin första skiva på tio år, rapporterar Billboard.

Beskedet att Kiss är på gång med en ny skiva överraskar. På senare år har basisten Gene Simmons förklarat att han helt har tappat entusiasmen för att släppa ny musik.

Skivbranschen är en sån röra. Det finns inget där som lockar mig att skapa ny musik. Hur ska du sprida skivan? Hur ska du ta betalt för den om folk ändå kan ladda ned den gratis? sa Simmons till Billboard i en tidigare intervju.

Men trots Gene Simmons skepis ska Kiss nu spela in en ny skiva, med sångaren Paul Stanley som producent. Enligt Billboard kommer originalmedlemmarna Stanley och Gene Simmons att kompletteras av gitarristen Tommy Thayer och trummisen Eric Singer.

Kiss var senast skivaktuella 1998 med skivan Psycho circus. (TT Spektra)