Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klar seger för Svartvik mot Söderhamn på NP3 Arena

En halvtidsledning med 2–1 utökades i andra halvleken när Svartvik slog Söderhamn på hemmaplan i division 3 mellersta Norrland i fotboll. Till slut blev det 5–1 till Svartvik.

Svartviks lagledare Leif Viklund kommenterade matchen:

– Vi började matchen bäst och tryckte ned Söderhamn på deras planhalva. Men efter 15 minuter vände det helt då Söderhamn tog över och skapade mest med de farligaste målchanserna. I andra halvlek är det Svartvik för hela slanten och vi hade mängder med målchanser och gjorde flera mål. Då var det Söderhamns målvakt som var bäst på plan som verkligen höll siffrorna nere. Samtliga i Svartvik gjorde en bra match men Hampus Andersson, Sani Thair och Gustav Arnberg höjde sig lite över mängden.

Ahmad Khreis 2, Bleart Ugzmajli 2 och Oscar Lidström gjorde målen för Svartvik, medan Martin Elffors nätade för Söderhamn.

Svartvik har nu nio poäng efter fyra spelade matcher, medan Söderhamn har fyra poäng efter fem matcher.

I nästa omgång har Svartvik Frösö borta på Länsförsäkringar AC, lördag 11 maj 14.00.