Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart – det blir Idrottsparkens nya namn: "Mycket nöjda"

Förra säsongen misslyckades GIF Sundsvall med att sälja arenanamnet till Idrottsparken. I år lyckades klubben:
Nu döps idrottsparken om till NP3 Arena.

För Plus-kunder: GIF Sundsvalls ordförande om turerna bakom arenanamnet: "En börda lyfts av"

Snart är Idrottsparken ett minne blott i Sundsvall. Efter att ha misslyckats med att sälja arenanamnet föregående säsong lyckades GIF Sundsvall få till en affär nu.

Läs också: (+) GIF:s dubbla skadesmällar – duon missar hela vårsäsongen: "Ett unikt fall"

Giffarnas arena kommer numera gå under NP3 Arena.

Klubben och företaget, NP3, har tecknat ett treårigt avtal om arenanamnet, och GIF Sundsvall har, i sin tur, tecknat ett avtal med Sundsvalls Damfotbollsförening.

– Vi är mycket nöjda med att vi kommit i mål med denna affärsuppgörelse med NP3. Vi behöver pengarna det är ingen hemlighet, säger Peter Nyh, marknadschef i GIF Sundsvall, i ett pressmeddelandet och fortsätter:

– Framförallt känns det bra att NP3 tror på det vi gör och investerar i ett långsiktigt partnerskap. NP3 är ett stort börsnoterat och välskött bolag med säte i Sundsvall, vilket känns fantastiskt bra.

Läs mer som Plus-kund: Bohlin om kommunal sponsring: "En krona satsad på elitidrott är en krona mindre till skola och omsorg"