Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Eric Larsson presenterad av Malmö FF: "Känns fantastiskt"

Nu är det så klart.
Precis som det rapporterats en lång tid är Eric Larsson klar för svenska mästaren Malmö FF.
– Det känns fantastiskt, säger han till lagets hemsida.

Det har varit en illa bevarad hemlighet. Eric Larsson är klar för Malmö FF, och precis som vi rapporterat om tidigare är det ett fyraårskontrakt som är påskrivet.

I och med att hans kontrakt varit utgående blir det ingen övergångssumma till GIF Sundsvall för succéförsvararen.

Larsson kommer ha tröja nummer två i laget.

– Eric Larsson är en skicklig offensiv ytterback. Han har en bra inställning och har hållit en jämn, hög nivå under hela säsongen. Vi tror att han kommer att få ut ännu mer av sina kvaliteter i Malmö FF, säger sportchefen Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Eric Larsson själv poserar i den himmelsblå tröjan på klubbens hemsida och är taggad inför kommande år med bland annat Champions League-kval att vänta.

– Jag har en energisk spelstil, ger alltid hundra procent för laget och gillar att fylla på offensivt. Det spelet tror jag att jag kommer att få ut mycket av i MFF. Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att få dra på sig Malmötröjan. Jag vet hur taggad man blir av att spela på Swedbank Stadion som motståndare och kan bara tänka mig hur det är att ha supportrarna i ryggen istället för emot sig. 

Läs mer

►(+) Allsvenska säsongen firades – årets försvarare hyllar Eric Larsson: "En riktigt bra spelare"

►(+) Sista matchen i GIF Sundsvall för Eric Larsson – så långt är kontraktet med nya klubben

►(+) Avslöjar: Danielson lämnar GIF Sundsvall – Hammarby en av klubbarna som visat intresse