Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: GIF Sundsvall förlänger med trotjänaren Stefan Ålander

Nu är kontraktet påskrivet.
Stefan Ålander förlänger kontraktet med GIF Sundsvall över den kommande säsongen.

På onsdagen blev det klart att GIF Sundsvall och Stefan Ålander är överens om ett kontrakt över den kommande säsongen.

Ålander som gjort 13 säsonger för GIF.

– Vi är mycket glada över att förlänga med Stefan och kunna dra nytta av hans kvalitéer både som spelare och som person i gruppen. Han har en fantastisk personlighet och har varit med i Allsvenskan länge. Stefan besitter många kvalitéer som gör att han kan vara ett alternativ på flera positioner och det är sådana spelare vi behöver, säger GIF Sundsvalls sportchef Urban Hagblom i ett pressmeddelande.

Stefan Ålander:

– Det känns jättebra att vi kommit i hamn och landat i en förlängning. Jag ser fram emot 2016 och att hjälpa laget att ta steget vidare och bli ett bättre Allsvenskt lag. Det är hård konkurrens i laget och det är precis som det ska vara. Alla vill stå på banan och det vill även jag, så det är det jag kommer att sträva mot. Vi har ett bra samarbete mellan oss backar och vi kommer att hjälpas åt allihop. Vi har högt i tak och hjälper varandra att utvecklas.

Utöver fotbollen kommer Ålander att börja som trainee åt en av GIF Sundsvalls samarbetspartners.

– Jag får kombinera fotbollen med ett jobb som verkar väldigt intressant och där jag tror jag kommer trivas och utvecklas, säger mittbacken.

Läs mer: Med nytt kontrakt jagar Stefan Ålander klubbrekordet i GIF Sundsvall