Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: ST storsatsar på SDFF:s försäsong – sänder alla träningsmatcher

Sundsvalls DFF är tillbaka i Elitettan och laddar för fullt inför återkomsten.
Nu står det klart att Sundsvalls Tidning sänder alla fyra inbokade träningsmatcher, varav den första redan på söndag.

Efter en sväng ner i division 1 är Sundsvalls DFF åter i Elitettan. Häromveckan spelade laget sin första träningsmatch för säsongen, hemma mot Umeå IK. En match som vi livesände på ST.nu.

Det är dock inte den enda försäsongsmatchen som vi kommer att sända. Nu står det nämligen klart att alla fyra inbokade träningsmatcher fram till seriepremiären i Elitettan kommer att sändas av Sundsvalls Tidning.

– Det är väldigt kul att vi kan bjuda på det här försäsongspaketet. Inte minst nu under pandemin, då vi märker att folk saknar möjligheten att se matcherna på plats, säger Lo Hägerfelth, sportreporter på Sundsvalls Tidning.

Den första av de fyra matcherna spelas redan kommande helg. På söndag gästar seriekonkurrenten Bollstanäs SK Nordichallen, bland annat med SDFF-bekanta Elsa Burvall i laget.

Därefter kommer allsvenska Piteå IF på besök. Även de med en Sundsvallsbekanting i laget i form av Ellen Löfqvist.

– SDFF går mot en intressant säsong i Elitettan. Den unga truppen från i fjol har förstärkts med många nyförvärv. Det blir intressant att följa hur laget utvecklas under försäsongens gång, säger Lo Hägerfelth.

Avspark mellan SDFF och Bollstanäs SK är klockan 14.30 på söndag. Sändningen börjar strax innan det.

Träningsmatcherna som vi livesänder på ST.nu:

Söndagen den 28 feb: Bollstanäs SK (H) kl. 14.30

Fredagen den 5 mars: Piteå IF (H) kl. 14.30

Fredagen den 2 april: Kvarnsveden KIK (H) kl. 19.00

Lördagen den 10 april: IFK Östersund (H) kl. 14.00