Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart: Timrå plockar backen från Almtuna

Timrå förstärker backsidan inför slutstriden i Hockeyallsvenskan.
Almtunas Wilhelm Westlund ansluter till föreningen, bekräftar båda klubbarna.
– Vi tror att han kommer att passa bra in i vårt spel och är nöjda över att komma överens med Almtuna om en lösning, säger Timrås sportchef Kent Norberg.

Timrå gör ett sista värvningsdrag innan deadline. Wilhelm Westlund, som spelat med Djurgården och Almtuna denna säsong, är klar för klubben.

Under onsdagen kunde MrMadhawk berätta om nyheten, och senare bekräftade Hockeypuls uppgifter att Westlund var klar för klubben. Och kort därefter presenterade både Almtuna och Timrå att Westlund byter allsvensk klubb.

– Skadesituationen ser ju ut som den gör och därför så har vi letat efter en spelare att stärka upp även backuppsättningen inför fortsättningen av serien. Det känns väldigt bra att kunna plocka in Wilhelm som är en spelande back som kommer att förstärka och bredda vår backsida. Vi tror att han kommeratt passa bra in i vårt spel och är nöjda över att komma överens med Almtuna om en lösning, säger Timrås sportchef Kent Norberg i ett pressmeddelande.

Wilhelm Westlund, som gjort sju poäng på 33 matcher i Almtuna hittills, blir därmed Timrås andra värvning den senaste veckan. J.T. Barnett skrev på i torsdags för den allsvenska toppklubben.

För Plus-kunder, live-tv 11.00: Se Timrå IK:s nye amerikan – vi sänder dagens träning

Live-tv på lördag: Se Jonte Hedströms comeback – vi sänder returen mellan Lightnings och Mighty Dronts

TV: Drömmen blev verklighet – se dokumentären om Sveriges sämsta hockeylag