Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klockarbergets BK Ungdom vann toppmötet mot Klockarbergets BK med 10–6

Klockarbergets BK Ungdom tog en stark seger på bortaplan när man vann mot Klockarbergets BK borta i division 1 Mittsverige i innebandy på fredagen med 10–6 (6-1, 3-3, 1-2). En viktigt seger i toppen av tabellen.

I och med detta har Klockarbergets BK Ungdoms hela fyra raka segrar.

Hanna Rönngren och Maja Blom gjorde tre mål var för Klockarbergets BK Ungdom. Övriga mål för bortalaget gjordes av Ida Nordh, Cornelia Isaksson, Ida Wilhelmsson och Wilma Mattsson, målen för Klockarbergets BK gjordes av Hanna Bergström 2, Olivia Karlsson, Evelina Block, Ellen Rönnqvist och Josefine Thunholm.

Det här betyder att Klockarbergets BK ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Klockarbergets BK Ungdom på andra plats.

Söndag 16 december spelar Klockarbergets BK hemma mot Härnösand 13.00 och Klockarbergets BK Ungdom mot Sundsvall IBF hemma 16.00 i Njurundahallen.