Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klubbchefen lämnar Sundsvalls Golfklubb

Magnus Österlund lämnar posten som klubbchef och pro för Sundsvalls Goldklubb.
– Det var med gråten i halsen jag lämnade in min ansökan om uppsägning, skriver han i ett brev till klubbens medlemmar.

Annons

Efter nästan precis elva månader som klubbchef för Sundsvalls Goldklubb, väljer nu Magnus Österlund att lämna klubben. Anledningen är att hans sambo blivit sjukskriven.

– Min kära sambo som bor kvar i Stockholm har blivit sjukskriven och jag behöver därför finnas nära henne, det går inte längre att kombinera med jobbet i Sundsvall. Beslutet har varit mycket känslosamt för mig, men när valet stod mellan min sambo och Sundsvalls Golfklubb blev det ändå ett självklart val och därför har jag alltså beslutat mig för att lämna Sundsvall, skriver han.

Magnus Österlund kommer att jobba kvar på klubben under sin uppsägningstid som sträcker sig fram till den sista januari. Redan nu pågår arbetet med att hitta hans efterträdare. Något som han kommer att vara deltaktig i.

– Jag både hoppas och tror att vi kan presentera en stark efterträdare som tar vid efter mig och som tar klubben till nya höjder, skriver han.