Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Knyt ihop säcken — Du bestämmer vilken organisation som får alla klapparna

De danska tomtarna har gjort sitt, nu har två lokala inredare och en lokal butik satt sin prägel på julstugorna i Vängåvan.
De lokala butikerna står för inredningen i stugorna och nu bestämmer du vilka organisationer allt ska skänkas till när julen är över:

Annons

• ORGANISATION 1 – ZONTA SUNDSVALL

Zonta International är en ledande global organisation som genom service och opinionsbildning bistår yrkesverksamma bemyndiga kvinnor världen över. 30.000 medlemmar som tillhör mer än 1200 Zonta klubbar i 67 länder.

https://www.facebook.com/zontasundsvall

• ORGANISATION 2 – SADAKA

Sadaka, ett kvinnoforum, hjälper asylsökande familjer, insamling av kläder och leksaker.

• ORGANISATION 3 – MELLANNORRLANDS HOSPICE

Mellannorrlands Hospice är en specialiserad vårdenhet för de allra svårast sjuka som befinner sig i livets slutskede.

www.hospice.se

• ORGANISATION 4 – KVINNOJOUREN

Kvinnogemenskap, kvinnojouren i Sundsvall är en ideell förening som bl.a. erbjuder tillfälligt skyddat boende (i mån av plats) för våldsutsatta kvinnor och deras barn.

• ORGANISATION 5 – KÄRNHUSET

Erbjuder utrednings-, stöd- och behandlingsinsatser för familjer med barn 0–12 år. Gemensamt för familjerna är i de flesta fall att de befinner sig i en svår social situation.

www.sundsvall.se

• ORGANISATION 6 – BARNENS GULDKANT

Föreningens främsta syfte är att samla in pengar för att hjälpa familjer i utsatta situationer, barn i Sundsvalls kommun. Diakonerna i Svenska kyrkan fördelar till behövande.

www.barnensguldkant.se

Hjälp oss hjälpa – SMS-rösta du också och var med och Knyt ihop säcken!

Alla som är med och röstar kan vinna 2 biobiljetter. Vilken av organisationerna vill du ska få alla leksaker från en av stugorna i sin julklappssäck? 29 nov–15 dec kan du SMS-rösta, gör så här: