Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunalskandalen – ett resultat av facket tappat sin roll

Annons

Bussarbetarnas Riksorganisation BARO/Region Norrland fördömer Kommunals agerande och tar helt avstånd från alla fackföreningar som gått med på kapitalets intressen och sviker arbetarklassen och dess värderingar. Detta som har hänt är därför ett resultat av att facket tappat bort sin roll som kamporganisation, och i stället blivit en intresseorganisation för höga löner och förmåner för sina fackpampar och ombudsmän, medan de vanliga arbetarna kämpar med smulor, med dålig arbetsmiljö och med sämre arbetsvillkor.

Vi i BARO företräder våra medlemmar, vi har inga paradvåningar, driver inga restauranger, har inga anställda, det vi ägnar oss åt är enkelt, vi arbetar med fackliga frågor och arbetar för och med våra medlemmar för en bättre och rättvisare arbetsplats. Vi företräder bussförare, rangerare, tvätthallspersonal och även biljettförsäljare.

Jan-Erik Lindblom

Ordförande för BARO region Norrland

Läs fler insändare här:

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel