Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunen borde bjuda oss på julmat

Ja, så var julen här igen. Många är lediga men det finns många som jobbar på julhelgen. Vi pratar bland annat om vårdpersonalen inom kommun och landsting. Vi som jobbar inom äldreomsorgen sitter med våra gamla vid ett mysigt långbord på julafton. Skulle vara trevligt med lite uppskattning från vår kära arbetsgivare Sundsvalls kommun om man kunde ha möjlighet att få äta lite julmat med de boende när man jobbar hela kvällen. Men man förstår ju att det inte finns några pengar till detta när det även är viktigt för de helglediga tjänstemännen på kommunhuset att gå ut på restaurang och bli bjuden på julmat innan julen.

När många sitter med familj och vänner och firar jul med god mat så är vi undersköterskor på jobbet och tar hand om våra kära gamlingar, och då vore det en fin gest från kommun att även bjuda personalen på en smakbit, tycker vi.

Undersköterskor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel