Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kommunhusets entré byggs om för ökad säkerhet

För att öka säkerheten, servicen och personalens arbetsmiljö, byggs nu Ånge kommunhus entré om.

Annons

Från och med torsdag den 21 januari uppmanas besökare att använda Folktandvårdens entré och följa skyltar vid besök i kommunhuset. Huvudentrén är stängd under tiden. Receptionen flyttas tillfälligt så att besökande når den via den tillfälliga entrén.

Tomas Westin är upphandlingssamordnare och den som drar i trådarna.

– Det blir lite ändrat i huvudentrèn. Receptionen är kvar på samma ställe, men den ska vridas och byggas in.

Man tar nu ett grepp för att öka säkerheten för de anställda i kommunen. I dag kan man ta sig in i lokalerna mer eller mindre osedd. Nu kommer det att bli låst bakom receptionen och besökarna får vänta på att bli hämtade av den de bestämt träff med.

– Vi vill inte att folk ska kunna gå rakt in i kommunhuset. Det här kommer också att ge förbättrad service och ett bra sätt att ta hand om besökarna, säger Tomas Westin.

Kostnaden beräknas till totalt omkring 1.1 miljoner kronor som fastighetsägaren Åfa utför i egen regi. Om allt går planenligt blir det klart i mitten på mars.