Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kompisarna söker en nytändning i Sundsvall

Två av nyförvärven har det surrats lite extra om – målvakten Jesper Berglin från Sirius och forwarden Martin Wiberg, UNIK.

– Allt känns klockrent, både laget och stan, Jag tror att vi båda hoppas på en nytändning med bandy i Selånger, säger Berglin.

Jesper Berglin och Martin Wiberg har hängt ihop som ler och långhalm i genom bandykarriären. De är båda 22 år gamla. Jesper Berglin har tillhört Sirius A-lagstrupp sedan 2004, men för det mesta fått stå på sidan och tidvis varit utlånad till moderklubben UNIK.

– Det var dags att röra på sig, jag tyckte att jag fick för lite speltid och vill ge bandyn en bättre chans, säger han.

Martin Wiberg har också gjort matcher med Sirius i Elitserien och var med och förde upp UNIK i Allsvenskan förra säsongen. Då gjorde han 23 poäng på 13 matcher.

– Det var dags för något nytt för mig också, en ny stad, ett nytt lag, det ska bli riktigt kul att se vad laget kan göra. Det känns väldigt bra så här långt, säger Wiberg.

Selånger har precis som ifjol ett samarbetsavtal med Ljusdal. Målvakten Jimmy Svensson och utespelarna Fredrik Hansson, Christoffer Norgren, Andreas Wilsson och Mikael Erhardsson kommer att vara en del av truppen.