Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Konstigt att ST inte erbjuder viktig samhällsinformation till alla läsare

Det känns märkligt att samhällsinformation som är viktig inte är tillgänglig i tidningen ST för alla medborgare inom upptagningsområdet, utan är en Plus-tjänst.

Borde inte en lokal tidning som ST kunna ha en öppen information när det gäller så viktig information att länsstyrelsen anser att det kan vara bättre att arbeta hemifrån, att inte ta bilen till arbetet med mera? Det känns som om ST inte förstår sin roll, tur att P4 finns som kan informera om detta!

Mar

■■ Följ ST Debatt på Facebook

Svar direkt:

Hej! Vad roligt att du tycker att det vi gör är viktigt, det tycker vi också. Så viktigt att vi vill fortsätta bevaka och granska vår omvärld. För att kunna göra det behöver vi intäkter.

Läs också: Som Plus-kund får du tillgång till alla Mittmedias sajter

Journalistik kostar pengar att producera, och vi har inget presstöd som finansierar vår verksamhet. Som tur är kan man själv välja vara man vill lägga sina pengar. P4 Västernorrland hör till public service som finansieras genom radio- och tv-avgiften. Det kostar 195 kronor per månad. Att vara Plus-kund hos oss kostar 99 kronor per månad - valet är fritt!

Karin Näslund, chefredaktör och ansvarig utgivare ST

Läs också:

Skrämmande resonemang kring papperstidningen

Karin Näslund: Papperstidningen innehåller så mycket mer än nyheter

Ett år med plus – satsningen som blev succé: "Visar värdet av lokal journalistik"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel