Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kovland föll igen efter ineffektiv offensiv: "Det är som vanligt"

Kovland Hockey föll igen.
Den här gången på eget grepp mot Örnsköldsvik med 0–4.
– Målskyttet finns inte där, suckar tränaren Peter Smedberg.

Kovland vann skotten i bortamatchen mot Örnsköldsvik i Hockeyettans vårserie i två av tre perioder.

Trots det fick de lämna matchen mållösa och därmed också poänglösa.

– Tyvärr, trots att vi gör en riktigt bra. Men det är som vanligt, målskyttet finns inte där. I första hade vi till och med tom bur, men gör inte mål, säger Peter Smedberg.

Med noll effektivitet från Kovland kunde hemmalaget till slut vinna, efter mål av bland annat tidigare Kovlandsbacken Anton Åman som gjorde mål i den andra perioden.

I slutet av samma period drog Kovland på sig ett straffslag, när laget hade powerplay.

– Vi spelar bra i andra perioden, men de kontrar och vi slarvar lite i powerplay och de får straff. Varken 1–0 eller 2–0 ska de få göra, då vi äger pucken, säger Smedberg.

I den tredje perioden kunde hemmalaget göra ytterligare två mål för att slå i de sista spikarna i Kovlandskistan under tisdagen.

– Då är det vi som får jaga för att gå ikapp, men de försvar sig och kan kontra. Det är klart att vi går bort oss då, men vi måste pröva i alla fall, säger Smedberg.

MISSA INTE: Ladda ned vår app och få pushar om sportnyheter i din telefon – så här gör du