Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kovland föll tungt mot Sollefteå: "Vi är efter i alla situationer"

Ännu en förlust. Och fortfarande inga mål.
Kovland hade en tung kväll i Niphallen i Sollefteå.

Det blev ingen rolig kväll i Sollefteå för Kovland. Fem mål mot noll i baken och en storförlust noteras i resultaten för Kovland.

– Vi spelar inte bra. Tyvärr ljuger inte siffrorna, säger tränaren Peter Smedberg.

I tretton minuter lyckades gästerna hålla tätt mot hemmalaget. Sen gick det utför och när matchen till slut blåstes av visade siffrorna hela 5–0.

Målskyttet har varit ett problem för Kovland ett bra tag och tränaren Peter Smedberg säger att det är främst det som måste bli bättre.

– Vi måste ju börja göra mål, man har ju inte en chans att vinna om man inte gör några mål, säger han och fortsätter:

– Det kommer stötvis, vi kan ha ett par matcher där vi spelar bra och får in flera mål, men så vänder det och vi lyckas inte göra ett enda, säger han.

Han säger att laget tidvis ändå får till helt okej spel mot Sollefteå, men att så fort de får ett mål mot sig så sjunker laget i hop.

– Vi får baklängesmål hela tiden och vi kan tycka att det är otur, men vi förtjänar det. Vi har folk på fel sida pucken och är efter i alla situationer, säger han.

På söndag väntar ännu en bortamatch. Då väntar SK Lejon. Ett lag som Kovland besegrade med hela 6–0 på hemmaplan i början av året.

– Nu krävs det bara att skapa lite energi i laget och tro på att vi kan vinna. Nu har det nog satt sig i huvudet på många och då börjar man fundera för mycket, säger Peter Smedberg.