Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kovland fortsätter hålla nollan – nu fyra matcher i rad

Det fortsätter gå bra defensivt för Kovland. Det blev nämligen 0–6 (0–3) när Selånger 2 och Kovland möttes på torsdagen i division 2 mellersta Norrland dam i fotboll. Det betyder också att Kovland har hållit nollan i fyra matcher i rad.

– Vi spelar stundtals mycket fin fotboll, variation och fantasi i anfallet. Jenny Nordenberg var i toppform idag och visar varför hon leder skytteligan! Vi ska inte heller glömma att vi har ett välorganiserat och stabilt försvar som gör att vi kan anfalla med mycket folk, kommenterade Kovlands tränare Emma Westlund.

Selånger 2:s tränare Stefan Wickström:

– Förlusten är ju inte förvånande då vi möter seriens absolut bästa lag. Fyra av målen är på fasta situationer där dom är riktigt starka. Positionsspelet i själva spelet är helt okey där vi jobbar som vi bestämt innan. Signe Csstenäs bra och Johanna Hallberg sliter kopiöst men alla har bra inställning.

Därmed har Kovland vunnit 14 matcher i rad.

Kovlands målskyttar var Alin Bisping, Ida Cöster, Marlene Ejerås, Emelie Åkersten och Jenny Nordenberg 2.

Med fyra omgångar kvar är Selånger 2 på åttonde plats i tabellen, medan Kovland leder serien.

Lördag 7 september möter Selånger 2 Ope borta 17.30 och Kovland möter Östersund 2 hemma 13.00.