Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kovland säkrade seriesegern trots 3–4 mot Kramfors-Alliansen

Nu är det klart. Kovland är seriesegrare i Alltvåan norra CD. Det trots att det blev förlust, 3–4 (1-1, 1-2, 1-0, 0-1) efter förlängning, mot Kramfors-Alliansen på hemmaplan på fredagen. Övriga resultat gör att Kovland ändå är på tillräckligt avstånd till tvåan Brunflo i tabellen, och därför kan fira seriesegern. Kramfors-Alliansen ligger på femte plats i tabellen.

– Vårt mål var att vinna serien och det gjorde vi, är jätteglad för föreningen och grabbarnas skull. Nu får vi se vad som händer, vi vill kvala vidare men än så länge är det oklart men det bör vara klart efter helgen om vad som sker, kommenterade Kovlands tränare Mathias Månsson.

Målgörare för hemmalaget var Viktor Johansson 2 och Simon Sjöberg, och för bortalaget Christian Sjölander, Sebastian Byström, Jesper Viklund och Emil Holmberg.

Resultaten i sista omgången betyder att Kovland slutar på första plats i tabellen, och Kramfors-Alliansen på femte plats.