Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kraftlös fighting

Star Wars: The Clone Wars - Lightsaber Duels

Så du vill vara en Jedi? Svinga din lightsaber mot ondskan och som en sann krigare uppnå balans i universum? Lycka till, här kommer du inte att finna sinnesfrid.

Lightsaber Duels är egentligen det ultimata Wii-spelet. Eller borde vara. Hur många tänkte inte instinktivt på Darth mot Luke när de såg Wii demonstreras de första gångerna? Jag kan dock garantera att alla tänkte något betydligt mer episkt än det här.

Nog för att jag kan svälja den animerade stilen – det var länge sedan Star Wars-universumet sålde sin själ. Men att köra tråkigt upprepande fighting som bara nätt och jämnt pusslas ihop med bra mellansekvenser är inte episkt någonstans. Jag sitter ju bara i soffan och viftar. Som i majoriteten av alla andra Wii-spel visserligen. Men här vill jag ju vara en Jedi, en krigare med KRAFT.

Jag var beredd på att bli besviken på Lightsaber Duels. Men inte så här. Inte på den här sörjan av extremt svårkontrollerad stolpigt stel skitfighting.