Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krigsspel som är bäst på nätet

Call of duty: World at war

Det finns två linjer att gå när man skapar actionspel. Antingen ska man skjuta ondsinta rymdvarelser eller, om möjligt, ännu mer ondsinta nazister.

Att andra världskriget är uttjatat inom genren råder det knappast någon tveksamhet om. Därför kändes det som en frisk fläkt förra året när Call of duty 4 övergav 40-talet för en mer modern krigsföring. Men säg det som varar för evigt. Nu är vi nämligen tillbaka i gamla vanor. Det är en av förklaringarna till att kampanjläget är en blek upplevelse. Andra förklaringar är ett linjärt upplägg och stereotypisk design.

Men. World at war är ett bra köp ändå. Förklaringen stavas onlineläget. World af war är en otroligt stark onlinepärla man helst av allt vill spela multiplayer om och om igen. Gillar du att spela online är World of war ett grymt köp, även om andra spel har starkare enspelarkampanjer.