Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kriminalinspektör toppnamn på SD:s landstingslista

/

Sverigedemokraterna satsar nu på att ta sig in i landstingsfullmäktige i Västernorrland. Partiets lista toppas av Mats Hellhoff, kriminalinspektör från Sundsvall.

Annons

Sverigedemokraterna skriver i ett pressmeddelande att målet är att bli vågmästare för att på det sättet få samma möjlighet att påverka som man har i riksdagen och i Sundsvall.

Mats Hellhoff är partiets toppkandidat. Han arbetar som kriminalinspektör på polisen i Sundsvall. Som nummer två på listan står Anne-Christine Östman, administratör från Timrå och på den tredje platsen återfinns Christina Vallsten, handläggare från Sundsvall.

I pressmeddelandet som skickades ut i går skriver Sverigedemokraterna att man arbetar med att ta fram ett genomtänkt valmanifest. Detta ska presenteras innan valet i september.

Fokus ska bland annat ligga på att stärka kvalitén i sjukvården, att öka antalet vårdplatser och förbättra specialistsjukvården.

– Uppenbarligen har övriga partier, oavsett partikonstellationer, misslyckats att leda landstinget åt rätt håll. Då krävs nytänk och nya idéer. Vi har redan ett gott uppslag av förslag som skulle kunna förbättra sjukvården och kommer att arbeta fram ännu fler idéer inför det kommande valet, säger Mats Hellhoff i pressmeddelandet.

Annons