Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Krock på E4 mellan Härnösand och Timrå – en person förd till sjukhus

Vid 06.26 på onsdagsmorgonen larmades SOS om en trafikolycka på E4 mellan Härnösand och Timrå kommun. Två personbilar krockade precis vid kommunsgränsen, men inga personer ska ha blivit skadade.

Trafikolyckan inträffade på E4 i södergående riktning. Bägge bilarna åkte i samma riktning då en av bilarna ska ha fått sladd.

– Det är ganska halt på platsen. Den ena bilen fick sladd och kolliderade in i den andra, säger Lars Dolk, inre befäl hos räddningstjänsten.

Trafikverket skrev på sin hemsida att det är begränsad framkomlighet på platsen. Det kan ha stor påverkan på trafiken och i en första prognos bedömer man att vägen kan vara fri för trafik först vid 7.15-tiden. Något som räddningstjänsten kunde bekräfta.

– Det har varit begränsad framkomlighet på platsen men nu är framkomligheten bra. Vi är klara på platsen och endast ambulans är kvar, säger Lars Dolk vid 07.00.

Inga större personskador ska ha skett i samband med olyckan.

– Ambulansen har inte behövt lasta på någon person, säger Lars Dolk.

Vid 10.30 meddelade polisen att en person inblandad i olyckan tagits med till sjukhus för kontroll med anledning av smärta i handen.

En av bilarna har krockat in i mitträcket och behöver troligtvis bärgas från platsen.

Polisen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott i nuläget.