Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kuben fortsätter värva – ännu en spelare klar för klubben

Först Khreis. Sedan Ugzmailji. Och nu är Kubens tredje nyförvärv presenterat. Faress Mohammed från IFK Timrå går nu in på Kubens mittfälte.

Ännu en spelare står redo för spel med Kuben i herrarnas fotbollstrea. Det senaste tillskottet är mittfältaren Faress Mohammed.

– Det ska bli roligt. Det har inte gått så bra för Kuben hittils i år, men målet är att stanna kvar i trean och att på längre sikt klättra uppåt. Jag vill hjälpa till att hålla laget kvar i trean, men det kommer att bli en utmaning, säger han.

Faress Mohammed har spelat med Timrå sedan drygt ett år tillbaka. Men han drabbades tidigt av en skada och kom i år tillbaka till spel.

– Den här säsongen har jag spelat, men jag har inte känt någon glädje. Jag är seriös med mitt spel och glädjen gick ur mig under tiden i Timrå. Jag vet inte riktigt vad det beror på men jag tänkte att det var bättre att kika på en ny klubb, säger han.

Läs mer: Efter övergångsbråket i vintras – efterlängtad forward klar för Kuben

När tankarna om klubbyte kom var valet relativt enkelt.

–Kuben har något att spela för och jag är en tvåvägsspelare som kan bidra med ett bättre passningsspel. Jag känner också många i laget och har haft Bert som tränare tidigare, säger Mohammed.

De senaste veckorna har tidigare Stödespelaren Fitim Ugzmailji och Timråspelaren Ahmad Khreis anslutit till truppen.

– Det är kul att det är så många som vill ansluta sig till det klubben. Det är bara positivt, speciellt för framtiden. Faress är en rapp och kvick spelare, säger Bosse Jakobsson som sitter i Kubens fotbollskommité.

Läs mer: Kuben värvar tillbaka anfallsprofilen – Ahmad Khreis återvänder

Faress Mohammed har erfarenhet av att spela med anfallaren Ahmed Khreis då de varit klubbkamrater i IFK Timrå.

– Det blir kul att spela med honom igen. Han är en riktigt bra fotbollsspelare som bara behöver lite mer självförtroende. Då kommer han smacka in flera bollar under säsongen, säger Mohammed.