Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kuben gjorde en Sverige – föll i slutminuterna

Kubikenborgs IF gjorde som Sverige.
Och Kramfors Alliansen som Italien.
Med andra ord – de tre poängen stannade i Ångermanland.

Det var toppen mot botten i division III mellersta Norrland och med det sagt var det rätt symptomatiskt att det var Kramfors Alliansen som lyckades lägga beslag på de tre poängen i slutminuterna.

Det blev 2–1.

Och det var hemmalagets lagkapten Nils Grahm som spelade hjälterollen tack vare sitt sena segermål.

Hos Kuben var man bedrövade.

– Första halvlek var helt jämn, det böljade fram och tillbaka. Men i andra tycker jag att vi är det bättre laget, säger Tigerrändernas assisterande tränare Lars Fröberg.

Han fick se sin mittbacken Adam Sjöström kvittera med pannan i mitten av andra halvlek och började vädra en skräll på Kramfors IP.

– Jag tror att Kramfors hade en chans efter paus och på den gör de mål. Och det var i 89:e minuten eller något sånt, säger Fröberg och fortsätter:

– Det känns tungt, för det här är den bästa matchen vi har gjort under vårsäsongen. Tidigare har ofta klappat igenom i andra halvlek, men det gjorde vi inte nu.

Ändå räckte det inte till någonting.

Nils Grahm gjorde som Italiens Eder.

Slog till i slutminuterna, sänkte motståndarlaget och fixade tre viktiga poäng.