Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kundvagnsblockerade kassan för personal – blev aggressiv och utkastad från butiken

En kund som handlade på en matbutik i Sundsvall i måndags eftermiddag blockerade kassan för en personal som skulle sätta sig. När kunden blev tillsagd att flytta på vagnen som stod i vägen blev kunden aggressiv.

Annons

Det var i måndags klockan 17.20 som händelsen utspelade sig.

En kund som stod i kö blockerade kassan för en kvinnlig personal som skulle sätta sig för att hjälpa kunderna. När kassavärden bad kunden att flytta på kundvagnen blev kunden i stället arg.

Personen ska då ha ställt sig väldigt nära kvinnan, som tyckte det var obehagligt. Personen i fråga ska ha fortsatt vara aggressiv och upprörd samt ha följt efter personalen, som lämnat kassan i uppror, ända fram till personalingången.

Väktare och polis tillkallades men när personen märkte att den skulle bli utkastad från butiken ska denne ha smitit i en bil innan patrullen kom på plats.

Polisen har upprättat en anmälan om ofredande mot kvinna.