Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna anmäler det påstådda jaget som ringde från framtiden: "Vet du att du kommer att dö om några år?"

En kvinna i 25-årsåldern från Sundsvall fick ett mystiskt samtal i söndags. En kvinnoröst ska ha talat om att hon ringde från framtiden och att kvinnan skulle dö inom några år. Nu har mottagaren anmält händelsen till polisen.

Det var mitt på dagen i söndags som en kvinna i 25-årsåldern fick ett samtal från ett dolt nummer.

När kvinnan svarade hörde hon en annan kvinnoröst i andra änden. Kvinnorösten ska ha sagt: "Jag är dig i framtiden. Vet du att du kommer att dö? I dag om några år kommer du att dö, hej då".

Kvinnan ska ha ringt till sin operatör och berättat om detta och fått till svar att samtalet verkar ha kommit från en dator.

Kvinnan har nu anmält detta till polisen som ett ofredande, men polisen tror inte att rubriceringen kommer att kvarstå:

– Det är inget ofredande i sig eftersom det inte skett kontinuerligt och det är inget hotfullt som sagts. Alla kommer ju att dö någon gång i framtiden, så att säga. Men det är klart att hon tycker att samtalet var obehagligt, säger Henrik Blusi, förundersökningsledare vid polisen i Medelpad.