Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinnor i våldsamt bråk på hotell

Polisen kallades till Hotell Ibis i Sundsvall sedan några kvinnor hamnat i ett våldsamt bråk med varandra under natten mot söndagen. En kvinna uppgav att hon misshandlats medan en annan sa att hon hotats till livet.

Vid halv två på natten mot söndagen ska kvinnorna ha börjat bråka och det ledde till att flera personer kontaktade polisen. En 28-årig kvinna har anmälts för misshandel och olaga hot. 28-åringen misstänks ha misshandlat en 26-årig kvinna genom att sitta på henne och rycka hårtussar från 26-åringens huvud samtidigt som hon slog 26-åringen. 26-åringens syster, en 19-åring, har uppgett att hon utsattes för hot. 28-åringen ska ha skrikit att hon skulle döda 19-åringen.

Eftersom det var kaosartat på platsen och de inblandade kvinnorna var berusade kunde polisen inte genomföra några förhör i samband med händelsen.