Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kyssdrama i Bonde söker fru: "Jätteskönt att det blev så här"

Daniel Johansson lättade sitt hjärta – då valde två tjejer att lämna gården. Samtidigt fick han äntligen kyssa Alexandra Sandström.
– Det var jätteskönt att det blev så där, säger älgbonden.

Ett jättedrama utspelade sig hemma hos Daniel Johansson i Bjurholm i onsdagskvällens "Bonde söker fru" i TV4.

Det började med att frierskan Kajsa Johansson valde att ställa älgbonden mot väggen.

– Jag har funderat ganska mycket och jag känner att jag själv behöver någon form av bekräftelse, på att du vill ha mig kvar eller att du vill veta mer om mig, sade hon till honom i programmet.

Daniel valde då att berätta sanningen – att han har en klar favorit bland tjejerna.

– Jag förstod ju självklart att det inte var jag, sade Kajsa.

Det hela slutade med att hon och Madeleine Karlsson bestämde sig för att lämna gården.

– Det var inte som att det kom som en överraskning. Jag visste väl att om jag säger som det känns, då kommer det där att hända, säger Daniel.

Han hade ställt in sig på att något liknade skulle kunna ske.

– Som det var tänkt från början, med ett val och sedan ett val till och ett val till, jag fattade tidigt att det aldrig skulle hålla. Jag visste att när jag skulle få en rak fråga, som jag tyckte att jag fick av Kajsa, då ville jag inte stå och ljuga. Jag var tillräckligt rak i mitt svar för att hon skulle förstå läget, säger Daniel.

När Kajsa och Madeleine lämnade gården var Daniel och Alexandra Sandström ensamma kvar. Nästan omedelbart möttes de i en kyss – "Bonde söker fru"-säsongens första.

Daniel berättar att Alexandra var hans favorit redan på slottet.

– Men att säga att "jag tycker bäst om Alexandra, ni andra kan fara hem", det hade kanske varit lite överilat. Men så kände jag redan då, säger han.

Exakt vad det var som han fastnade för har Daniel svårt att förklara.

– Det är inte en exakt detalj som gör att jag tycker om henne. Det är en helhet, utseende, sätt att vara, hur hon gör saker och ting. Det viktigaste är inte att veta exakt varför jag tycker om en tjej, utan att jag gör det, säger han.

Vad som nu ska hända i "Bonde söker fru" och hur Daniels och Alexandras förhållande har utvecklats är än så länge hemligt.

– Det är klart att du får fråga men jag kommer inte att svara, säger Daniel.