Annons
Vidare till st.nu
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ladugård och uthus brann ned i Hjärtnäs – räddningstjänsten bevakar elden

Strax innan klockan 06 under söndagsmorgonen larmades SOS om en brand i ett uthus i Hjärtnäs. Branden är inte släckt men uppges vara under kontroll.
– Vi har en tankbil på plats och några från vår personal som bevakar den så att den inte sprider sig, säger Erik Englund, inre befäl på räddningstjänsten.

TV: Läsarfilm från branden i Kramfors.

Branden ska av oklar anledning ha startat i en ladugård och spred sig senare till ett närliggande uthus. Även ett boningshus är i riskzonen men räddningstjänsten är på plats för att bevaka branden.

– Vi har en tankbil från Kramfors som är kvar på platsen. Vi har personal där som ska se över branden en stund. Jag har själv varit där och tittat på hur det ser ut. Vi kommer låta branden brinna ut och bevaka så att den inte sprider sig till boningshuset, säger inre befäl, Erik Englund på räddningstjänsten Ångermaland.

Texten uppdateras.

Texten uppdateras när vi vet mer.

Kartan anger en ungefärlig position.