Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lagen ska gälla – även för migranter

Annons

Replik på "Skicka en elektriker till migrantlägret", ST.nu 23 januari.

Trodde först att jag inte läste rätt när insändarskribenten tycker att Sundsvalls kommun skall skicka en elektriker till migrantlägret. Nå vi har alla åsikter och min är just densamma, men i den bemärkelsen att det för all framtid skall bli omöjligt att utnyttja elström på det vis som skett.

Vuxna människor som kommer hit har ansvar för sig själva och ansvar för att klara sin försörjning. Vidare har de ansvar för att veta vad som gäller rent juridiskt här. Okunnighet om lagen friar inte från ansvar och i detta fall verkar kommunen inte heller kunna lagen eller så är de för fega för att tillämpa den.

Hamnen är ingen camping. Hur skulle Sundsvalls kommun se ut om vi alla som vistas/bor här gjorde precis som vi? Kaos. Det som skall skickas till migrantlägret är kort och gott folk som kan prata med de som otillåtet uppehåller sig där och sedan skall det innan sommaren är här göras kraftfulla åtgärder. Skattebetalare som jag är anser jag att Sundsvalls kommun inte skall använda skattemedel till att bedriva “social turism”. Göran Persson hade rätt.

■■ Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner Sundsvall Tidnings nya app här, till Iphone eller till Android!

■■ Här hittar du fler insändare och debattartiklar.

Tant Agnes

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel